Massages

We bieden jullie verschillende kwalitatieve massages aan die worden uitvoert door een gekwalificeerd persoon. Van een ontspannende massage tot de meest specifieke en therapeutische massages.

 • Ontspanningsmassage

  Ontspanningsmassage

  Een relaxmassage is een massage van de achterzijde van het lichaam waarbij er diepgaand en intensief gewerkt wordt op gespannen spieren in de rug, nek schouders, benen en voeten. We leggen tijdens deze relaxerende massage steeds de focus op uw klachten.

  30min: €35 | 60min: €60
 • Zweedse Massage

  Zweedse Massage

  Bij een Zweedse massage gebruiken we verschillende massagetechnieken. Het is een combinatie van zachte strijkbewegingen en druk op strategische plaatsen. Om de huid te activeren en de bloedsomloop te bevorderen. Lekker stevig én heerlijk ontspannend.

  30min: €35 | 60min: €60
 • Traditionele Thai massage

  Traditionele Thai massage

  Vergeet normale massagetechnieken; bij een Thaise massage wordt je lichaam namelijk gestrekt in plaats van gemasseerd met de welbekende strijkingen en knedingen. Tijdens deze traditionele massage oefent de masseur druk uit op diverse punten, waardoor je spieren worden losgemaakt en eventuele pijn wordt verlicht.

  75 min: €80 / 90 min: €90
 • Guasha massage

  Guasha massage

  Gua Sha, letterlijk “schrapen” van “ziekten door gestagneerde energie”, is een oude medische behandeling die nog steeds beoefend wordt in de Traditionele Chinese geneeskunde. Ook wordt het door Chinezen als een volkstherapie gebruikt, als preventieve of curatieve behandeling.

  75 min: €80
 • Chi nei tsang

  Chi nei tsang

  Chi Nei Tsang is een vorm van diepe buikmassage en energiewerk die zijn oorsprong vindt in de Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCM) en Taoïstische praktijken. Letterlijk vertaald betekent “Chi Nei Tsang” het werken met de energie van de interne organen. Chi Nei Tsang ontgift, brengt emotionele balans en bevordert het lichaamsbewustzijn.

  60 min: €60
 • Cupping

  Cupping

  Cupping is de techniek van het vacuüm trekken van de huid, door gebruik te maken van plastic dopjes, de zogenaamde cups. Hierdoor wordt het bloed naar het huidoppervlak getrokken waardoor de bloedsomloop ter plaatse wordt gestimuleerd. Deze techniek kan toegepast worden op het gezicht, maar ook op het lichaam.

  60min: €70
 • Zwangere vrouw massage

  Zwangere vrouw massage

  Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die gericht is op je zwangere lichaam. Dat betekent dat de masseur minder stevig masseert. Hij ontwijkt daarbij de drukpunten die in verbinding staan met je baarmoeder. Door het stimuleren van bepaalde drukpunten zou namelijk de baarmoeder kunnen samentrekken.

  60min: €60
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info